Μεταξοτυπία Ρούχων

mr-sportsmax-ex-500x500Η μεταξοτυπία στην σύγχρονη της μορφή αποτελεί μια μοναδική μέθοδο για την εκτύπωση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και παρά την εξέλιξη άλλων ψηφιακών μεθοδων αποτελεί μια ιδιαίτερη και πολλές φορές αναντικατάστατη μέθοδο.

Θεωρείται η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την εκτύπωση ενδυμάτων και άλλων υφασμάτων. Το μελάνι απορροφάται απο το ύφασμα και μετα τον τελικό πολυμερισμό αποτελούν ένα ενιαίο σώμα.

Μελάνια
Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση μπορούν να ομαδοποιηθούν σε τρείς βασικές κατηγορίες:

    • Μελάνια πλάστιζολ. Είναι μελάνια εξαιρετικής έντασης και φωτεινότητας κατάλληλα για καθε είδους εκτύπωση και δυνατότητα αναπαραγωγής αποχρώσεων Pantone. Προσφέρουν μοναδική επικάλυψη.
    • Μελάνια βάσεως νερού. Πρόκειται για την ιδανική λύση σε εκτύπωση ανοιχτόχρωμων υφασμάτων αφού προσφέρουν έντονες αποχρώσεις και πολύ απαλή υφή. Αποτελούν την πλέον οικολογική λύση για την εκτύπωση υφασμάτων.
    • Μελάνια ξεβαφής. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτύπωση σκουρόχρωμων βαβμακερών υφασμάτων. Αποδίδουν φωτεινές αποχρώσεις και προσφέρουν απαλή υφή ακόμα και σε εκτυπώσεις θεμάτων μεγάλου μεγέθους.

^